IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Izdelujemo moderne in učinkovite spletne trgovine, s katerimi boste hitreje prišli do novih strank in povečali vašo prodajo.

Izdelava spletnih strani

Imate odlične izdelke ali storitve, ki bi jih želeli hitro predstaviti širšemu krogu potencialnih kupcev? Rešitev za to obstaja, imenuje se spletna trgovina. Na internetu je vaša trgovina prisotna prav vsako uro vsakega dneva v letu, ne glede na to, ali je petek ali svetek, nedelja ali pa kateri izmed prazničnih dni. Za spletno trgovino ne potrebujete fizičnega prostora, niti dodatnih parov rok, ki so tam stalno prisotni, vaše izdelke in storitve pa prodajate 24 ur na dan. Zato je zelo pomembno, da ste tudi vi v koraku s časom, ter da se na internetu predstavite v najboljši možni luči. S kvalitetno narejeno in moderno spletno trgovino, s katero boste hitreje prišli do novih strank in povečali vašo prodajo. Naj vam pri tem pomagamo!

Z našo pomočjo boste prišli do moderne spletne trgovine, ki bo ustrezno prilagojena za prikazovanje na mobilnih napravah, vpisali jo bomo v vse najpomembnejše lokalne in svetovne iskalnike, ter poskrbeli za to, da vas bodo vaše potencialne stranke našle hitreje kot običajno. Tudi če spletno trgovino že imate, pa razmišljate o prenovi, ste prišli na pravi naslov 🙂

Pri izdelavi spletne trgovine se najpogosteje odločamo za WooCommerce, ki spletni strani, narejeni z WordPressom doda vse lastnosti moderne spletne trgovine. WordPress danes velja za najbolj razširjen CMS (Content System Management) na svetu. Več kot 20 % vseh spletnih strani je namreč narejeno z WordPress-om. Velja za uporabniku prijazen sistem, ki za upravljanje in dodajanje vsebin ne potrebuje nobenega dodatnega programerskega znanja ali česa podobno zapletenega. V vašo novo spletno trgovino boste zelo enostavno vnašali nove izdelke, jim dodajali različne možnosti naročila, dodajali in urejali slike, popuste, … Najbolje od vsega pa je, da boste vašo spletno trgovino lahko urejali praktično kjer koli, če boste le imeli dostop do interneta 🙂 Tako preprosto bo 🙂

Za razvoj določenih funkcionalnosti včasih potrebujemo veliko preveč financ in tudi časa, zato je uporaba WordPress-a kot osnovne platforme za spletno stran in njene razširitve WooCommerce (za spletno trgovino) še toliko bolj smotrna, saj omogoča enostavno nastavitev cele množice različnih vtičnikov, ter malo morje zunanjih predlog (templejtov, tako brezplačnih kot plačljivih), s katerimi si lahko izboljšate funcionalnost in prilagodite videz vaše spletne strani.

WooCommerce tako med drugimi uporabljajo tudi: All Blacks (novozelandska rugby reprezentanca), Ripley’s Believe It or Not!, Orange Guitar Amps, Weber Grills South Africa, City Sightseeing Dubai, French Today, Jubico Electronics,  … Pridružite se jim tudi vi!

Izdelava spletnih trgovin
responsive

Vaše želje spreminjamo v realnost.

Poskrbimo, da so naši naročniki na koncu vedno zadovoljni!