REFERENCE

Skozi leta izkušenj na področju spletnih multimedijev, smo pridobili tudi številne reference.

KOVINOPLASTIKA ZAJC

Naročnik: KOVINOPLASTIKA ZAJC, Mokronog

Leto: 2017

Področje: kovinoplastika

Obseg del: Izdelava nove CGP, studijsko fotografiranje izdelkov, prenova spletne strani

Podjetje Kovinoplastika Zajc iz Puščave pri Mokronogu je stopilo v stik z nami v želji po celoviti grafični prenovi. To je zadevalo tako izdelavo popolnoma nove celostne grafične podobe (CGP), novo (studijsko) fotografiranje njihovih izdelkov, na koncu pa tudi izdelava popolnoma nove spletne strani, kjer je bila seveda uporabljena nova grafična podoba.

Nove barve, popolnoma nov logotip, nove oblike črk – vse to je grafično podobo podjetja Kovinoplastika Zajc tudi na spletu postavilo v 21. stoletje. Gre namreč za prvo celostno grafično prenovo podjetja v več kot 30. letih. Pri našem delu smo skupaj z naročnikom uskladili vse njihove želje z našo vizijo in izkušnjami, na koncu pa smo projekt zaključili v obojestransko zadovoljstvo.

beforeafter

GLAVNI ELEMENTI PROJEKTA

CGP - Celostna grafična podoba

Za podjetje smo naredili popolnoma novo celostno grafično podobo. To pomeni nov logotip (v različnih velikostih, oblikah, barvnih kombinacijah), nova barvna shema podjetja, nova tipografija,… Skratka vsi elementi, ki jih podjetje potrebuje glede na naravo njihovega dela.

Studijsko fotografiranje izdelkov

Za potrebe projekta smo izvedli tudi novo, studijsko fotografiranje vseh izdelkov iz prodajnega programa podjetja Kovinoplastika Zajc. Tako so zdaj tudi na spletu njihovi izdelki predstavljeni v novi, popolnoma profesionalni podobi.

Prenovljena spletna stran podjetja

Po prenovi celostne grafične podobe (CGP) in novih fotografijah je bila prenova spletne strani podjetja logičen zaključek projekta. Pri izdelavi spletne strani smo upoštevali želje naročnika, hkrati pa smo stran izdelali v skladu s sodobnimi trendi.

IC ELEKTRONIKA

Naročnik: IC elektronika d.o.o., Vodovodna cesta 100, Ljubljana

Leto: 2016/2017

Področje: elektronika, elektromehanika

Obseg del: Opremljanje artiklov z atributi, slikami in tehnično
dokumentacijo

Podjetje IC elektronika d.o.o. je največji neodvisni distributer elektronskih komponent v Sloveniji. Pomagali smo jim pri prenovi in postavitvi spletne trgovine. Delo je obsegalo opis elektronskih komponent in predstavitev le teh s sliko in pripadajočo tehnično dokumentacijo.

Pri našem delu smo skupaj z naročnikom uskladili vse njihove želje z našo vizijo in izkušnjami, na koncu pa smo projekt zaključili v obojestransko zadovoljstvo. Njihova spletna ponudba vsebuje preko 16.000 različnih artiklov.

Če potrebujete kakršnekoli elektronske komponente in ostale stvari, povezane z elektroniko, ste vabljeni da jih obiščete na spletnem naslovu www.ic-elect.si 🙂

beforeafter

GLAVNI ELEMENTI PROJEKTA

Vnos atributov

Vnos fotografij

Tehnična dokumentacija

AVTO MALI

Naročnik: AVTO MALI d.o.o., Belokranjska cesta 22, Črnomelj

Leto: 2017

Področje: avtomehanika

Obseg del: Izdelava nove spletne strani po obstoječem CGP-ju, fotografiranje objektov in ostalih pripadajočih stvari, redesign logotipa

Podjetju Avtomali d.o.o. iz Črnomlja smo prenovili spletno stran po obstoječi – že izdelani celostni grafični podobi. Poudarek je bil predvsem na čim boljši predstavitvi storitev, s katerimi se podjetje ukvarja.

Naše delo je tako obsegalo več sklopov – od fotografiranja, tekstovnega opisa storitev in smiselne uvrstitve le teh v končno celoto, ki se imenuje nova spletna stran 🙂

Skupaj z naročnikovimi željami in našimi izkušnjami smo tako prišli do rezultata, ki si ga lahko ogledate tukaj.

beforeafter

GLAVNI ELEMENTI PROJEKTA

Izdelava besedilne vsebine

Za potrebe izdelave nove oziroma popolnoma prenovljene spletne strani, smo poleg fotografij pripravili tudi vso besedilno vsebino.

Fotografiranje objektov podjetja

Na sedežu podjetja v Črnomlju smo poskrbeli tudi za profesionalne fotografije objektov naročnika. K novemu besedilu spadajo tudi nove fotografije 🙂

Izdelava nove spletne strani

Ko smo pripravili vso slikovno in tekstovno gradivo, smo se lotili tudi celostne prenove obstoječe spletne strani, ki nam je na obojestransko zadovoljstvo uspela v popolnosti.

responsive

Vaše želje spremenjamo v realnost.

Poskrbimo, da so naši naročniki na koncu vedno zadovoljni!