KOVINOPLASTIKA ZAJC

Na spletni strani smo implementirali rešitve za 21. stoletje!

KOVINOPLASTIKA ZAJC

Naročnik: KOVINOPLASTIKA ZAJC, Mokronog

Leto: 2017

Področje: kovinoplastika

Obseg del: Izdelava nove CGP, studijsko fotografiranje izdelkov, prenova spletne strani

 

Podjetje Kovinoplastika Zajc iz Puščave pri Mokronogu je stopilo v stik z nami v želji po celoviti grafični prenovi. To je zadevalo tako izdelavo popolnoma nove celostne grafične podobe (CGP), novo (studijsko) fotografiranje njihovih izdelkov, na koncu pa tudi izdelava popolnoma nove spletne strani, kjer je bila seveda uporabljena nova grafična podoba.

Nove barve, popolnoma nov logotip, nove oblike črk – vse to je grafično podobo podjetja Kovinoplastika Zajc tudi na spletu postavilo v 21. stoletje. Gre namreč za prvo celostno grafično prenovo podjetja v več kot 30. letih. Pri našem delu smo skupaj z naročnikom uskladili vse njihove želje z našo vizijo in izkušnjami, na koncu pa smo projekt zaključili v obojestransko zadovoljstvo.

beforeafter

GLAVNI ELEMENTI PROJEKTA

CGP - Celostna grafična podoba

Za podjetje smo naredili popolnoma novo celostno grafično podobo. To pomeni nov logotip (v različnih velikostih, oblikah, barvnih kombinacijah), nova barvna shema podjetja, nova tipografija,… Skratka vsi elementi, ki jih podjetje potrebuje glede na naravo njihovega dela.

Studijsko fotografiranje izdelkov

Za potrebe projekta smo izvedli tudi novo, studijsko fotografiranje vseh izdelkov iz prodajnega programa podjetja Kovinoplastika Zajc. Tako so zdaj tudi na spletu njihovi izdelki predstavljeni v novi, popolnoma profesionalni podobi.

Prenovljena spletna stran podjetja

Po prenovi celostne grafične podobe (CGP) in novih fotografijah je bila prenova spletne strani podjetja logičen zaključek projekta. Pri izdelavi spletne strani smo upoštevali želje naročnika, hkrati pa smo stran izdelali v skladu s sodobnimi trendi.

responsive

Vaše želje spremenjamo v realnost.

Poskrbimo, da so naši naročniki na koncu vedno zadovoljni!